Casa   Martisor
Petreceri  Adolescenti

Sunati la 0721-196.893  sau 0744-870.675 pentru rezervari sau vizionarea locatiei. Vizitati-ne pe Facebook!

Trei ingrediente de baza ale unei petreceri reusite :)


Cu totii ne dorim ca petrecerea noastra sa fie „cea mai tare”. Planuim din timp, vrem ca totul sa fie perfect…dar oare stim ce face ca o petrecere pentru copii sa fie o reusita? Stim pe de alta parte ce-si doreste copilul nostru de la o petrecere? Ii stim gusturile… ii cunoastem prietenii?

Incepand de la ceea ce am spus mai sus o sa incerc sa schitez ingredientele de baza ale unei petreceri iar de aici dumneavoastra va puteti pune imaginatia la treaba.

1. Decorarea salii de petrecere
indiferent de varsta la orice petrecere este foarte important sa decoram spatiul respectiv. Asta va genera o atmosfera de sarbatoare si din prima clipa din care invitatii intra pe usa vor „simti ca aici este locul de petrecere”.

2. Muzica
Este foarte important sa stim ce muzica asculta copilul nostru dar pe de alta parte si preferintele colegilor. Pare ciudat dar, daca copilul nostru prefera muzica rock cu siguranta ca nutoti colegii lui o agreeaza. de aceea este important sa stim si preferintele colegilor, atat cat se poate.

3. Momentul tortului
Poate cel mai important moment al oricarei tip de party. De la acest moment nu trebuie sa lipseasca muzaca specifica, artificiile si lumanarile. Invitatii trebuie mobilizati sa-i cante „La multi ani”! sarbatoritului. Un alt ingredient care nu trebuie sa lipseasca de la momentul tortului este sampania. Pana la varste de 18 ani va recomandam sampania fara alcool :)!

Contact Rapid

Str. Martisor nr. 55 sector 4
(zona Brancoveanu, langa "Oraselul Copiilor")

Telefoane NON STOP:
0721.196.893
0744.870.675

liviunitu2000@yahoo.com

Pentru rezervari sau vizionarea locatiei, va rugam sa sunati la 0721.196.893.

OFERTĂ SPECIALĂ!

DOAR LUNI, MARTI ȘI MIERCURI!

Pachet economic cu animator: 575 LEI

Click aici pentru detalii

Locația este închiriată în exclusivitate timp de 3 ore. Durata se poate prelungi la prețul de 25 LEI pentru fiecare sfert de ora în plus.

Sunați acum la 0721.196.893 sau 0744.870.675 pentru rezervare sau pentru a programa vizionarea locației!