Casa   Martisor
Petreceri  Adolescenti

Sunati la 0721-196.893  sau 0744-870.675 pentru rezervari sau vizionarea locatiei. Vizitati-ne pe Facebook!

Cum se distreaza copii mai mari la petrecere!


Desigur, iata o intrebare pe care si-o pun toti parintii atunci cand se gandesc sa organizeze o petrecere pentru copilul lor, care acum este preadolescent sau adolescent si nu mai merge sa-i sarbatoreasca ziua la MCdonalds sau intr-un loc de joaca clasic. Ce putem sa facem pentru a satisface aceasta grupa de varsta? Este oare atat de complicat?

Raspunsul este simplu. Nu este chiar atat de greu. In primul rand trebuie sa ne gandim la nevoile si la dorintele lor.

De exemplu nu ,mai merge animatie cu pirat sau printesa…dar, pe de alta parte nu-i putem lasa nici de capul lor singuri…O trupa de 20 copii de 12 ani…poate „darama o casa”.
Cand ne gandim la animator pentru aceasta varsta ne gandim la cineva care sa organizeze petrecerea, cineva care danseaza cui ei, care face jocuri si concursuri interactive…si de ce nu…karaoke.

O alta modalitate de distractie ar fi jocurile si consolele electronice. De ex consola wii, playstation 3, xbox, si jocuri mecanice: airhokei, fotbal de masa.

Dupa cum vedeti nu este as de greu sa distram aceasta grupa de varsta. Dupa cum v-am spus cel mai important este sa ne gandim la nevoile si la dorintele lor si totul devine foarte simplu.

La noi la Casa Martisor puteti gasi tot ceea ce am descris mai sus. Va asteptam cu placere pentru ca suntem specialisti in distractia copiilor si adolescentilor :) !

Mai multe fotografii petreceri copii mari si mici puteti vedea pe Facebook!

 

Contact Rapid

Str. Martisor nr. 55 sector 4
(zona Brancoveanu, langa "Oraselul Copiilor")

Telefoane NON STOP:
0721.196.893
0744.870.675

liviunitu2000@yahoo.com

Pentru rezervari sau vizionarea locatiei, va rugam sa sunati la 0721.196.893.

OFERTĂ SPECIALĂ!

DOAR LUNI, MARTI ȘI MIERCURI!

Pachet economic cu animator: 575 LEI

Click aici pentru detalii

Locația este închiriată în exclusivitate timp de 3 ore. Durata se poate prelungi la prețul de 25 LEI pentru fiecare sfert de ora în plus.

Sunați acum la 0721.196.893 sau 0744.870.675 pentru rezervare sau pentru a programa vizionarea locației!