Casa   Martisor
Petreceri  Adolescenti

Sunati la 0721-196.893  sau 0744-870.675 pentru rezervari sau vizionarea locatiei. Vizitati-ne pe Facebook!

Trei trucuri pentru ornarea platourilor


Platou branzeturi

La toate petrecerile, fie ca este vorba de copii sau de adulti, mancarea este nelipsita. Dupa parerea mea insa, mai important decat cantitatea de mancare este calitatea sa. Aici ma refer nu numai la calitatea alimentelor cat si la prezentarea lor.
Platourile prezentate sunt facute de sotia mea, Elena, pentru seara de Revelion.
O sa va prezint in continuare cateva mici secrete pentru a avea platouri reusite pentru petrecerea dumneavoastra.
1. Divesitarea de culori: Dupa cum se vede la platoul de branzeturi, diversitatea culorilor este unul din micile secrete. Branza de oaie alba, cascaval Imperial galben-portocaliu, cascaval cu pasta de busuioc de culoare verde, rulada de cascaval si condimente, mozarella.
2. Ornamente artificiale: Le putem folosi dar fara sa exageram. In cazul de fata s-au folosit stegulete colorate. De diverse culori, in contrast cu alimentele, dau o imagine placuta intregului platou.
3. Ornamente naturale: Fie ca vorbim de rosiii chery, bucati de lamaie sau verdeturi, toate le putem folosi pentru a da un aspect placut platourilor si totodata aceste decoratiuni se pot manca. Ma refer aici la lamaua folosita la platourile cu peste si la rosiile chery de la platourile cu branzeturi.

De obicei, imaginatia dumneavoastra este foarte importanta. Va sfatuiec sa va dati frau liber imaginatiei fara nici o teama. Nu are ce sa se intample rau.
Inca o data, ca un ultim sfat, mai bine mancare putina, de calitate si frumos prezentata decat mancare multa si de calitate mai slaba.

 

Contact Rapid

Str. Martisor nr. 55 sector 4
(zona Brancoveanu, langa "Oraselul Copiilor")

Telefoane NON STOP:
0721.196.893
0744.870.675

liviunitu2000@yahoo.com

Pentru rezervari sau vizionarea locatiei, va rugam sa sunati la 0721.196.893.

OFERTĂ SPECIALĂ!

DOAR LUNI, MARTI ȘI MIERCURI!

Pachet economic cu animator: 575 LEI

Click aici pentru detalii

Locația este închiriată în exclusivitate timp de 3 ore. Durata se poate prelungi la prețul de 25 LEI pentru fiecare sfert de ora în plus.

Sunați acum la 0721.196.893 sau 0744.870.675 pentru rezervare sau pentru a programa vizionarea locației!